Menu
Your Cart

Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48

Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48
Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48
Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48
Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48
Magnet neodim disc 6mm x 6mm, N48

Un magnet de neodim este un material feromagnetic. În ceea ce privește proprietățile magnetice, aparține celor mai stabile tipuri de magneti. Aliajul magnetic de neodim constă din particule microcristaline care sunt plasate într-un câmp magnetic puternic în timpul producției, astfel încât axele lor magnetice să fie îndreptate în aceeași direcție. În ceea ce privește valorile sale magnetice, depășește semnificativ valorile feritei tradiționale de stronțiu (de 18 ori mai mare decât valoarea), precum și prima generație a primului magnet de pământuri rare, magneții Samariu-cobalt.

Denumirea tipului ( N ). Tipul de magnet are o mare tendință la coroziune, așa că iese din linia de producție cu protecție a suprafeței. Valorile mai mari indică magneți mai puternici (de exemplu: N48). Există o clasificare internațională larg cunoscută pentru magneții NdFeB sinterizați. Valorile lor variază de la 35 la 52. Prima literă N înaintea valorilor reprezintă neodim, adică magneți NdFeB sinterizați, de exemplu N52.

Forțele inerente magneților cu pământuri rare pot prezenta mari pericole. Magneții de neodim mai mari de câțiva centimetri cubi sunt suficient de puternici pentru a provoca răni părților corpului prinse între doi magneți, chiar și fracturi osoase. Ingestia de magneți poate provoca moartea, dacă se întâmplă acest lucru, trebuie consultat imediat un medic.

Valorile din „Date tehnice” au caracter informativ.


                    

   MAGNETI          CATALOG RED     CATALOG BLUE 

Date tehnice
Suprafaţă Nichel
Formă Pucul
mărimea 6 x 6 mm
Material NdFeB
Calitatea materialului N48
Forța de aderență (Newton) 1,4 kg (14 Newtoni)
Sarcina termica maxima 80 C⁰
Direcția de magnetizare Axial
1
1,79 lei
  • Stock: In Stock
  • Model: N6x6K-N48