Menu
Your Cart

Separator de lichide DN-80 H

Separator de lichide DN-80 H
2-5 zile
Separator de lichide DN-80 H

Avantajul unității de separare a fierului fabricată de Euromagnet Hungary Kft., pe lângă unitățile de separare a fierului obișnuite, este că magneții sunt plasați într-o carcasă închisă. Sistemul magnetic de mare energie care separă fierul nu intră în contact cu mediul în timpul procesului de curățare.

Prin plasarea într-o casă închisă au fost excluse erorile de manipulare și întreținere comise adesea de personalul de manipulare .

Conform experienței noastre, ca urmare a întreținerii efectuate necorespunzător, impuritățile feromagnetice s-au lipit de suprafața magnetică a unității de separare a fierului în timpul curățării și au dus la deteriorarea protecției suprafeței magneților și apoi la lipirea în timpul reinserției în carcasa magnetului. Prin plasarea acestuia sub capac, a devenit posibilă excluderea aderenței murdăriei la magnet și a pătrunderii lichidelor în carcasa magnetului.

Separatorul de fier conține, de asemenea, un blocaj de siguranță, care previne scoaterea accidentală din sistemul magnetic . Cu noul design, proprietățile magnetice pot fi încă menținute la un nivel ridicat, iar durata de viață a unității de separare a fierului crește, de asemenea. Unitatea de separare a fierului poate fi comandată cu un sistem de curățare manual sau automat. O gamă largă de aplicații este caracteristică acestei unități de separare a fierului, de la industria alimentară până la industria mașinilor. Tijele magnetice plasate în carcasa din oțel inoxidabil permit selectarea materialului feromagnetic care apare în lichidul, nămolul sau alt material dens care curge între ele. Tijele magnetice captează și fixează impuritățile care conțin fier chiar și în intervalul de dimensiuni micron.

Aparatele pot fi comandate cu curatare manuala sau cu sistem automat de curatare.


Domenii de utilizare:

Industria auto, Industria mașinilor, Industria alimentară Industria zahărului și a cofetăriilor, Vinăriei Industria farmaceutică, Prelucrarea fructelor Reciclare, Industria chimică

0,00 lei
  • Stock: 2-5 zile
  • Model: EMH-FSZ DN-80 H