Menu
Your Cart

Jocuri cu tablă magnetică

Acest însoțitor de călătorie magnetic este o activitate grozavă de la vârsta de 6 ani ori de câte ori vrei să-ți petreci timpul în mod emoționant. În cutie, puteți găsi o varietate de jucării, astfel încât chiar și o călătorie lungă nu va fi niciodată plictisitoare. În plus, deoarece este magnetic,..
25,32 lei
Informații despre produs Faceți trucuri, experimentați cu magnetismul, puneți împreună jocuri științifice distractive! Trusa magnetică științifică 4M vă arată cum funcționează magnetul și, de asemenea, puteți pune laolaltă structuri interesante: o mașină care poate fi rulată cu un magnet, o barcă, ..
51,25 lei
Informații despre produs Sfidează gravitația și uimește pe toată lumea cu magneții tăi plutitori! Cu un set de magneți plutitori anti-gravitație 4M, poți efectua șapte experimente uluitoare și spectaculoase care sfidează legile gravitației! Vă puteți imagina o statuie care plutește în aer sau un cr..
102,00 lei
3 bucăți inel magnetic, jucării Fidget, inel cu role, jucărie. Un joc care ameliorează stresul și reduce anxietatea. Inel rotativ magnetic pentru băieți și fete...
61,00 lei
Ciripit minge super magnetică. 3 cm în diametru Joc fidget pentru adulți, eliberator de stres. Pachetul include si o masa mare de depozitare cu bile cauciucate de 30 mm . Setul include 3 bile magnetice de 3 cm / 30 mm și un suport pentru masă...
155,00 lei
Marble Run 150 - joc magnetic Marble Run 150 - joc magnetic
New Pentru 10 copii mai mari
Kit de constructie pentru copii si adulti! Sine magnetice cu piese mobile si bile. Joc distractiv - o jucărie de construcție plăcută pentru întreaga familie. Jocul ajută la dezvoltarea abilităților motorii. Amplasarea pieselor din setul de 150 de piese și potrivirea mingilor la pistă este un joc..
813,00 lei
Sine magnetice cu piese mobile si bile. Un joc distractiv, o jucărie de construcție plăcută, o activitate comună pentru familie. Jocul ajută la dezvoltarea abilităților motorii. Amplasarea pieselor setului de 75 de piese și montarea mingilor pe pistă este un joc captivant, distractiv și de îndemâ..
438,97 lei
Observați puterea magnetismului! Setul Magnet 6 piese contine magneti rosu-argintiu in forma de potcoava, bara, stea si inel, cu ajutorul carora poti testa efectul magnetic. Polul nord este marcat cu roșu, iar polul sud argintiu.În pachet veți găsi și agrafe și mici tije metalice pe care le puteți r..
38,90 lei
Construiți sistemul solar cu acest set de modele de sistem solar în miniatură de 30 cm. Asamblați-vă propriul model de planetariu și pictați-l cu vopsea fluorescentă! Puteți picta planetele, apoi vor străluci în întuneric noaptea sub influența luminii! Așa învățarea devine distractivă!..
44,80 lei
Săgeți magnetice
Pre-comanda
Informații despre produs Setul de săgeți magnetice este o placă de săgeți cu un model standard și conține șase săgeți pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de țintire! Săgețile se lipesc de tablă cu un magnet puternic, poți agăța tabla aproape oriunde și, în timp ce te joci, abi..
71,92 lei
Mașină anti-gravitație pentru frigider! Mica mașină de curse se deplasează de-a lungul ușii frigiderului cu ajutorul magnetului încorporat și al arcului tras. Mare distracție pentru tineri și bătrâni!..
25,57 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)